Meteoroloji'den 11 ile kuvvetli, gök gürültülü sağanak yağış uyarısı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, kuvvetli yağış uyarısı yaptı. Kuzeybatı kesimlerde beklenen kuvvetli gök gürültülü sağanak yağışlar için saat de veren Meteoroloji şu illere özellikle dikkat çekti: Bilecik, Bolu, Kastamonu, Bartın, Ankara, Çankırı, Kocaeli, Sakarya, Düzce, Zonguldak ve Karabük.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Kuzeybatı kesimlerde beklenen kuvvetli gök gürültülü sağanak yağışlara karşı uyarı mesajı yayımladı. Meteoroloji saat de verdi. Yağışlar bu gece (08.07.2021) 00.00'da başlayacak, 20.00'de sona erecek.

Son meteorolojik değerlendirmelere göre; Marmara’nın doğusu ile Batı Karadeniz’de hafta başından bu yana aralıklarla devam eden gök gürültülü sağanak yağışların, bu gece saatlerinden sonra tekrar etkisini artırarak Bilecik, Bolu, Kastamonu ve Bartın illeri ile Ankara’nın kuzey (Nallıhan, Beypazarı, Güdül, Kızılcahamam, Çamlıdere) ve Çankırı’nın batı ilçelerinde yerel kuvvetli (21-50 kg/m2); Kocaeli, Sakarya, Düzce, Zonguldak ve Karabük çevrelerinde yer yer çok kuvvetli (51-85 kg/m2) olması bekleniyor.

Açıklamada, yağış nedeniyle meydana gelebilecek ani sel, su baskını, kuvvetli rüzgar, dolu, heyelan ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması istendi.

Meteoroloji'den 11 ile kuvvetli, gök gürültülü sağanak yağış uyarısı

11 İL İÇİN UYARI GELDİ

Meteorolojinin uyarıda bulunduğu iller şöyle: Bilecik, Bolu, Kastamonu, Bartın, Ankara, Çankırı, Kocaeli, Sakarya, Düzce, Zonguldak ve Karabük.

Meteoroloji'den 11 ile kuvvetli, gök gürültülü sağanak yağış uyarısı ile ilgili etiketler Meteoroloji Bilecik Bolu Kastamonu Bartın Ankara Çankırı Kocaeli Sakarya Düzce Zonguldak Karabük kuvvetli yağış uyarısı
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.