Meteoroloji Uzmanı tarih verdi! İstanbul'a o tarihte kar yağacak

Kış aylarının gelmesiyle birlikte ülke genelinde hava sıcaklıkları düşmeye devam ediyor. Ülkenin doğusu kara teslim olurken batısı ise sağanak yağış ve rüzgarla mücadele ediyor. Ülkenin en kalabalık şehri olan İstanbul'a ne zaman kar yağacağı da merak konusu oldu. Meteoroloji Uzmanı Kerem Ökten, kar yağışı için tarih verdi. İşte, İstanbul'un kara bürüneceği o tarih...

Hava sıcaklıkları mevsim normallerinin altında seyrederken milyonlarca vatandaş  "İstanbul'a kar ne zaman yağacak?" sorusunun cevabını merak ediyor.

Meteoroloji Uzmanı tarih verdi! İstanbul'a o tarihte kar yağacak

Konu ile ilgili Meteoroloji Uzmanı Kerem Ökten, sosyal medyadan yaptığı paylaşımla açıklık getirdi. Ökten, "Dikkat! 5 Aralık'ta Ülkemize, İstanbul dahil, kar yağışları gelebilir. Hem Avrupa hem de Amerika meteoroloji modelleri hemfikir. Yakından takip ediyorum. Kar ile erken tanışabiliriz..." ifadelerini kullandı.

 
Meteoroloji Uzmanı tarih verdi! İstanbul'a o tarihte kar yağacak ile ilgili etiketler hava durumu İstanbul
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.