Meteoroloji uyarmıştı: Samsun'a fındık büyüklüğünde dolu yağdı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün uyardığı soğuk hava dalgası Samsun’a geldi. Kentte dolu yağışı sonrası ev çatıları ve caddeler kısa süreliğine beyaza büründü. Fındık büyüklüğündeki dolu şaşkınlık yaşattı.

Samsun’da beklenen soğuk hava dalgası kente ulaştı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan uyarıda Salı günü işaret edilerek sıcaklıkların mevsim normallerinin 4 ila 10 derece altına düşeceği belirtilmişti.

SICAKLIK 2 DERECEYE KADAR DÜŞTÜ

Samsun’da beklenen oldu. Sabah saatlerinden itibaren Samsun deyim yerindeyse ‘buz kesti’. Sıcaklık zaman zaman 2 dereceye kadar düştü.

FINDIK BÜYÜKLÜĞÜNDE DOLU YAĞDI

Mevsim normallerinin altına düşen sıcaklıklar sıkça görülmeyen bir doğa olayı ile de vücut buldu. Karla karışık yağmur beklentisinin olduğu kentte dolu yağışı yaşandı. İlkadım ilçesinde 5 dakika etkili olan dolu fındık büyüklüğünde yağdı. Otomobillerin üstleri, ev çatıları, cadde ve sokaklar kısa süreliğine beyaza büründü. Hazırlıksız yakalanan vatandaşlar kısa süreli şaşkınlık yaşadı.

 

Meteoroloji uyarmıştı: Samsun'a fındık büyüklüğünde dolu yağdı ile ilgili etiketler Samsun Meteoroloji dolu

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.