Meteoroloji uyardı: Sıcak havaya aldanmayın

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün 5 günlük hava tahminine göre yarın Marmara ile Karadeniz'in bazı kesimleri ve İç Anadolu'nun kuzey kesimlerde yağmur, salı günü ise İç Anadolu'da karla karışık yağmur ve karın etkili olması bekleniyor. Yağışların çarşamba ve perşembe günü ülke genelinde etkili olması, İç Anadolu ve Doğu Anadolu'da karla karışık yağmur ve kar bekleniyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; ülkemiz genelinin parçalı ve az bulutlu, gece (Pazartesi) saatlerinde İstanbul çevrelerinin yer yer çok bulutlu ve hafif sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. İç ve doğu kesimlerde buzlanma ve don olayı ile beraber yer yer pus ve sis bekleniyor. Doğu Karadeniz’in iç kesimleri ve Doğu Anadolu’nun doğusunda çığ oluşma riski bulunuyor.

Hava sıcaklığının ülke genelinde 3-6 derece artması bekleniyor. Rüzgarın ülkemizin kuzeybatı kesimlerinde batı ve güneybatılı, diğer yerlerde kuzeyli yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette esmesi bekleniyor.

5 GÜNLÜK HAVA TAHMİNİ

5 günlük hava tahminine göre yarın Marmara ile Karadeniz'in bazı kesimleri ve İç Anadolu'nun kuzey kesimlerde yağmur, salı günü ise İç Anadolu'da karla karışık yağmur ve karın etkili olması bekleniyor. Yağışların çarşamba ve perşembe günü ülke genelinde etkili olması, İç Anadolu ve Doğu Anadolu'da karla karışık yağmur ve kar bekleniyor.

Meteoroloji uyardı: Sıcak havaya aldanmayın

Meteoroloji uyardı: Sıcak havaya aldanmayın - Resim : 2

Meteoroloji uyardı: Sıcak havaya aldanmayın - Resim : 3

Meteoroloji uyardı: Sıcak havaya aldanmayın - Resim : 4

 

Meteoroloji uyardı: Sıcak havaya aldanmayın ile ilgili etiketler Meteoroloji hava durumu Yağış kar Yağmur hava tahmini
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.