Meteoroloji uyardı! O bölgelerde yaşayanlar dikkat

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son dakika hava durumu tahminlerine göre yurdun birçok kesimi bugünü sisli geçirecek.

Meteoroloji hava durumu raporunu güncel olarak duyururken bazı illerimizde yaşayan vatandaşlarımız için sağanak yağış ve sis uyarısında bulundu.

Meteoroloji'den gelen raporda, sabah ve gece saatlerinde Marmara, İç Ege, İç Anadolu ile Batı ve Orta Karadeniz'in iç kesimlerinde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

Meteoroloji uyardı! O bölgelerde yaşayanlar dikkat

HAVA DURUMU

Marmara ve Ege'de güneş bolca görülüyor. Marmara'nın güney kesimlerinde sabah saatlerinde sis etkili olacak ve aynı şekilde İç Ege'de de sisli hava kendisini gösterecek. Akdeniz'de hava parçalı bulutlu, İç Anadolu'da gece yükselen sıcaklık şimdi tekrar inmeye, tek hanelere gerilemeye başladı. Karadeniz parçalı az bulutlu, Doğu Anadolu bölgesinde de güneş bolca görülüyor. Güneydoğu'da sıcaklıkta zirveyi Şanlıurfa tutuyor. Sıcaklık 25 dereceye dayanıyor.

HAVA SICAKLIĞI: İç ve Güney kesimlerde 2 ila 4 derece artacağı, Ülke genelinde mevsim normalleri üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor.

RÜZGAR: Genellikle kuzey ve kuzeydoğu yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette esmesi bekleniyor.

Meteoroloji uyardı! O bölgelerde yaşayanlar dikkat ile ilgili etiketler Meteoroloji hava durumu sis
GÜNÜN VİDEOSU

Pres makinesinin içini kontrol eden patron feci şekilde can verdi! O anlar kamerada...

Kocaeli'de arızalanan pres makinesinin içine giren patron makinenin çalışması sonucu feci şeklide can verdi. Olay anına ilişkin güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.