Meteoroloji uyardı: Kuzey Ege ile Marmara'da çamur şeklinde yağışlar olabilir

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre Pazar ve Pazartesi günleri yurdun batı kesimlerinde toz taşınımı olacak. Kuzey Ege ile Marmara'da toz taşınımı nedeniyle çamur şeklinde yağışlar meydana gelebilir.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün açıklamasına göre, toz taşınımı nedeniyle çamuş şeklidne yağışlar bekleniyor. Güney ve güneybatı yönlerinden kuvvetli rüzgar ile gelecek toz taşınımı Marmara ve Kuzey Ege bölgesinde etkili olacak.

ÇAMUR ŞEKLİNDE YAĞIŞ UYARISI

Toz taşınımının pazartesi günü ise Ege, Batı Akdeniz, İç Anadolu'nun kuzeyi ve Orta ve Batı Karadeniz'in iç kesimlerinde aralıklarla etkili, zaman zaman orta kuvvette olması bekleniyor. Toz taşınımı nedeniyle görüş mesafesinde azalma, hava kalitesinde düşme, yağış alan yerlerde çamur şeklinde, yağış ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekiyor.

 

Meteoroloji uyardı: Kuzey Ege ile Marmara'da çamur şeklinde yağışlar olabilir ile ilgili etiketler hava durumu
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.