Meteoroloji uyardı: Kuvvetli yağış geliyor

Gelen son dakika haberine göre; Meteoroloji Genel Müdürlüğü başta İstanbul olmak üzere yurdun büyük bölümünde etkili olacak kuvvetli sağanak yağış konusunda uyarılarda bulundu. Şu sıralarda yağışların İstanbul'un Anadolu yakasında yer alan Kartal, Samandıra ve Sultanbeyli bölgelerinde başladığı, yüksek kesimlerde ise dolu olarak yağdığı bildirildi. İşte 18 Haziran'da hava durumu nasıl, bu hafta sıcaklıklar nasıl seyredecek? İşte detaylar...

Son dakika haberi... Meteoroloji Genel Müdürlüğü başta İstanbul olmak üzere yurdun büyük bölümünü etkisi altına alacak kuvvetli sağanak yağış uyarısında bulundu. 

Peki 18 Haziran tarihinde yurtta hava nasıl olacak, bu hafta sıcaklıklar nasıl seyredecek? İşte detaylar...

SAĞANAK YAĞIŞLI GEÇECEK

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; Ülkemiz genelinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, Marmara, Ege, Akdeniz’in iç kesimleri, İç Anadolu, Batı Karadeniz, Orta ve Doğu Karadeniz’in iç kesimleri ve Doğu Anadolu’nun kuzeyi ile Mersin, Adana, Osmaniye, Hatay ve Van çevrelerinin yerel olmak üzere aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Meteoroloji uyardı: Kuvvetli yağış geliyor

MARMARA'DA KUVVETLİ OLACAK

Yağışların, Marmara Bölgesi (Edirne, Çanakkale hariç), İç Anadolu'nun kuzeyi ve Batı Karadeniz ile Tokat ve Amasya çevrelerinde yerel kuvvetli olması bekleniyor.Genellikle güney ve güneybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, yağış alan yerlerde yağış anında yer yer kuvvetli olarak esmesi bekleniyor.

Meteoroloji uyardı: Kuvvetli yağış geliyor - Resim : 2

Yağışların, Marmara Bölgesi (Edirne, Çanakkale hariç), İç Anadolu'nun kuzeyi ve Batı Karadeniz ile Tokat ve Amasya çevrelerinde yerel kuvvetli olması beklendiğinden meydana gelmesi muhtemel olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

Meteoroloji uyardı: Kuvvetli yağış geliyor - Resim : 3

Meteoroloji uyardı: Kuvvetli yağış geliyor - Resim : 4

Meteoroloji uyardı: Kuvvetli yağış geliyor ile ilgili etiketler İstanbul Yağmur Yağış Meteoroloji hava durumu Anadolu Yakası Bu hafta yağmur var mı? 18 haziran 2020 hava durumu

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.