İstanbul'da bugün öğlen saatlerine dikkat

İstanbul'da bugün öğlen saatleri için kuvvetli rüzgâr ve fırtına uyarısı yapıldı. Meteoroloji, meydana gelebilecek olumsuzluklar konusunda vatandaşları uyarırken, rüzgarın hızının yer yer 90 kilometreye çıkabileceği bildirildi.

Mega kentte bugün öğlen saatlerinde kuvvetli rüzgâr ve fırtına bekleniyor.

Meteoroloji, meydana gelebilecek soba ve baca gazı zehirlenmeleri, ağaç ve direk devrilmesi, çatı uçması ile ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı tedbirli olunması gerektiğini belirtti.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, "Güney ve güneybatı yönlerden kuvvetli rüzgarın, yer yer kuvvetli fırtına(60-90 km/sa) şeklinde esmesi beklendiğinden soba ve baca gazı zehirlenmeleri, ağaç ve direk devrilmesi, çatı uçması ile ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı tedbirli olunması gerekmektedir." ifadeleri kullanıldı.

 

İstanbul'da bugün öğlen saatlerine dikkat ile ilgili etiketler İstanbul Meteoroloji Fırtına Rüzgar
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.