Meteoroloji son dakika uyardı!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre, Marmara Bölgesi'nin genelinde şiddetli rüzgar ve fırtına gün boyu etkili olurken Akdeniz Bölgesi, İç Anadolu'nun güneyi, ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nin batısında gün boyu yağmurun etkili olması bekleniyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından 8 Nisan hava durumu raporu yayınlandı. Yapılan son tahminlere göre, ülkemizin güney, iç ve doğu kesimlerinin parçalı ve çok bulutlu, Akdeniz, İç Anadolu’nun güneyi, Güneydoğu Anadolu, Muğla, Denizli, Afyonkarahisar, Malatya, Elazığ ve Şırnak çevrelerinin sağanak yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

RÜZGAR VE FIRTINAYA DİKKAT!

Hava sıcaklığında önemli bir değişiklik olmayacağı, ülke genelinde mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor.

Rüzgarın, Marmara ve Kuzey Ege’de kuzey ve kuzeydoğu yönlerden kuvvetli (40-60 km/sa) ve zaman zaman fırtına (50-70 km/sa) şeklinde esmesi bekleniyor.

Bazı illerde günün en yüksek sıcaklıkları ise şöyle:

Ankara: Parçalı ve çok bulutlu 16

İstanbul: Az bulutlu ve açık, öğleden sonra parçalı bulutlu 11

İzmir: Parçalı bulutlu 18

Adana: Parçalı ve çok bulutlu, sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 21

Antalya: Parçalı ve çok bulutlu, hafif sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 19

Samsun: Az bulutlu ve açık, öğleden sonra parçalı bulutlu 13

Trabzon: Az bulutlu ve açık, öğleden sonra parçalı bulutlu 12

Erzurum: Parçalı bulutlu 12

Diyarbakır: Parçalı ve çok bulutlu, öğleden sonra sağanak yağışlı 20

GÖKÇEADA’YA TÜM SEFERLER İPTAL!

Bu arada Çanakkale’nin Gökçeada ilçesinde yarın yapılacak olan tüm feribot seferleri olumsuz hava koşulları nedeniyle iptal edildi. (İHA)

Meteoroloji son dakika uyardı! ile ilgili etiketler Meteoroloji Meteoroloji Genel Müdürlüğü Son dakika Yağmur kar Fırtına sağanak
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.