Meteoroloji sağanak yağış için uyardı: 3 gün devam edecek

Meteorolojinin haftalık hava durumu haritasına göre; salı günü 12 ilde, çarşamba günü 28 ilde ve perşembe günü 17 ilde yağış bekleniyor. Bu iller arasında İstanbul da yer alıyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM), yeni haftanın hava durumu tahmin raporunu sitesinde yayınladı. Buna göre; İstanbul'da salı, çarşamba ve perşembe günü yağış etkisini gösterecek.

SALI GÜNÜ 12 KENTTE YAĞMUR BEKLENİYOR

Salı günü; İstanbul, Kocaeli, Düzce, Sakarya, Karabük, Bartın, Sinop, Samsun, Ordu, Giresun, Trabzon ve Rize'de yağış bekleniyor.

ÇARŞAMBA GÜNÜ 28 İL YAĞMURA TESLİM

Çarşamba günü; İstanbul, Kırklareli, Kocaeli, Yalova, Bursa, Bilecik, Bolu, Düzce, Karabük, Bartın, Kastamonu, Çorum, Sinop, Amasya, Samsun, Tokat, Ordu, Giresun, Trabzon, Rize, Gümüşhane, Bayburt, Erzurum, Artvin, Ardahan, Kars, Iğdır, ve Ağrı'da sağanak etkili olacak.

PERŞEMBE GÜNÜ 17 İLDE YAĞIŞ

Perşembe günü; İstanbul, Kırklareli, Tekirdağ, Edirne, Çanakkale, Sinop, Samsun, Tokat, Ordu, Giresun, Trabzon, Rize, Artvin, Ardahan, Kars, Iğdır ve Ağrı'da yağmur şiddetini gösterecek

İSTANBUL'DA SICAKLIKLAR DÜŞÜYOR

İstanbul'da bugün 25 derece olan gündüz sıcaklığının hafta içinde 20 dereceye kadar düşmesi bekleniyor. Bu hafta gece hava sıcaklığı ise 15 derecelere kadar inecek. Nem oranındaki düşüş de dikkat çekerken salı gününden itibaren yağışlar başlayacak ve 30 Eylül'e kadar sürecek. Ekim ayının ilk gününde rüzgâr kendisini gösterecek.

Meteoroloji sağanak yağış için uyardı: 3 gün devam edecek ile ilgili etiketler Meteoroloji Sağanak Yağış
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.