Meteoroloji saat verdi!

İstanbul'da başlayacak yağış için saat veren Meteoroloji Marmara için de kritik uyarı da bulundu. Meteoroloji'den alınan son hava durumu verilerine göre Marmara’nın kuzeydoğusunda kuvvetli yağış bekleniyor. Öte yandan önümüzdeki günlerde Marmara Bölgesi'nde sıcaklıkların 1 ila 3 derece artması bekleniyor.

Son hava durumu tahminleri yayınlandı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden yapılan son hava durumu uyarısında, "Yapılan son değerlendirmelere göre; bugün akşam saatlerinden sonra Marmara’nın kuzeydoğusunda görülecek olan sağanak yağışların, gece saatlerinde etkisini artırarak İstanbul, Kocaeli ve Yalova çevreleri ile Sakarya’nın kuzey ilçelerinde kuvvetli (30-50 kg/m2) olması beklendiğinden sel, su baskını ve kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir" denildi.

SAAT 18:00'DEN SONRA BAŞLAYACAK

Meteoroloji'nin son verilerine göre İstanbul'da yağış saat 18:00'den sonra başlayacak ve gece boyunca sürecek. Kentte yağışlı hava etkisini yarın da sürdürecek ve sıcaklık 18 dereceye kadar düşecek.

Öte yandan Marmara Bölgesi'nde sıcaklıkların 1 ila 3 derece artması bekleniyor.

Bölgede sıcaklığın 1 ila 3 derece artması ve mevsim normalleri civarında seyretmesi öngörülüyor.

Rüzgarın, doğu ve kuzeydoğu (poyraz) yönlerden orta kuvvette, zaman zaman kuvvetlice (20-40 km/s) eseceği tahmin ediliyor.

Meteoroloji saat verdi!

GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.