Meteoroloji Mühendisi Adil Tek'ten dolu uyarısı!

Meteoroloji Mühendisi Adil Tek, yarın öğlenden sonra İstanbul'un özellikle Avrupa yakasında, kuvvetli sağanakla birlikte dolu yağışının beklendiğini bildirdi. Tek, araç sahiplerine önlem almaları çağrısında bulundu.

İstanbul'a yarın için kuvvetli sağanakla birlikte dolu yağışı uyarısı yapıldı.

Kandilli Rasathanesi Meteoroloji Laboratuvarı Bölüm Şefi Adil Tek, SuperHaber'e yaptığı özel açıklamada şunları söyledi;

"Orta Akdeniz üzerinde bulunan yağışlı sistem, yarın öğle saatlerine doğru Çanakkale ve Balıkesir çevrelerinde kuvvetli sağanak yağış olarak kendini gösterecek. Yağış, yarın akşam saatlerine doğru ise Marmara'nın özellikle Güney ve Batı kesimlerinde etkisini artıracak.

Trakya'da sel riski bulunuyor. Seraların ve tarladaki ürünlerin bu yağıştan olumsuz etkilenmesi söz konusu."

Meteoroloji Mühendisi Adil Tek'ten dolu uyarısı!

İSTANBUL'A DOLU UYARISI

Araç sahiplerine önlem almaları çağrısında da bulunan Tek, "İstanbul'un da daha çok Avrupa Yakası bu sistemden etkilenecek gibi gözüküyor. Yarın özellikle öğlenden sonra, gökgürültülü sağanak yağışla birlikte, doluya karşı da hazırlıklı olunması gerekiyor.

Dolu yağışının araçlara zarar verme olasılığına karşı önlem alınması faydalı olacaktır." diye konuştu. / SuperHaber Özel

Meteoroloji Mühendisi Adil Tek'ten dolu uyarısı! ile ilgili etiketler adil tek meteoroloji mühendisi
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.