Meteoroloji İstanbul için tahminini değiştirdi

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden son gelen bilgilere göre, kar yağışı tahmini değişti. İstanbul'da pazar, pazartesi ve salı günü yer yer yoğun kar yağışı beklenirken, çarşamba yağışlar azalıyor. Kar yağışının perşembe günü Marmara Bölgesi'ni terk edeceği açıklandı.

Meteoroloji'den aktarılan bilgilere göre, İstanbul'da kar gece saatlerinde başlayarak şiddetli poyrazla birlikte zaman zaman tipiye döneşecek, hissedilen sıcaklık -3 derece olacak. Ankara bulutlu; pazar gecesi ve pazartesi kar var. İzmir'de yağmur kuvvetli, sıcaklık 14 derece, pazar gecesi İzmir'in yükseklerine de kar yağabilir. Bursa yoğun kar yağışlı, 3 Antalya yerel yağmurlu ve 16 derece. Peki kar ülkeyi ne zaman terk edecek?

İSTANBUL'DA YOĞUN KAR YAĞIŞI BEKLENİYOR

Marmara Bölgesi ve İstanbul için yoğun kar yağışı uyarısı yapıldı. İstanbul'da pazar günü akşam saatlerinden itibaren kuvvetli ve yer yer yoğun kar yağışı nedeniyle kar kalınlığının kıyılarda 5 ila 15 santimetre, yüksek kesimlerde 20-30 santimetre olması bekleniyor.

İSTANBUL İÇİN KAR TAHMİNİ DEĞİŞTİ

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, daha önceki tahminlerinde kar yağışının 6 gün süreceğini bildirmişti. Ama son gelen bilgilere göre bu tahmin değişti.

Meteoroloji tahmin haritasında da görüldüğü gibi dün yaptığı uyarılarda kar yağışının 6 gün boyunca devam edeceğini, bu gece başlayacak yağışın cuma günü İstanbul'u terk edeceğini duyurmuştu.

Meteoroloji İstanbul için tahminini değiştirdi ile ilgili etiketler İstanbul hava durumu Meteoroloji Genel Müdürlüğü kar yağışı soğuk hava yağmurlu hava
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.