Meteoroloji duyurdu: Tüm yurtta etkili olacak!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün yaptığı son tahminlere göre, yurdun tamamı pastırma sıcaklarının etkisinde olacak. Sıcaklıklar mevsim normallerinin 4 - 8 derece üzerinde seyredecek.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; Ülkemiz genelinde yağış beklenmiyor.

Ülkemizin kuzeybatı kesimlerinin parçalı bulutlu, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saatlerinde Marmara, İç Ege, Batı ve Orta Karadeniz'in iç kesimleri ile İç Anadolu'nun kuzeyinde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

Hava sıcaklığında önemli bir değişiklik beklenmiyor. Ülkemiz genelinde mevsim normallerinin 4 ila 8 derece üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın genellikle güney ve güneydoğu, Akdeniz kıyıları ile Güneydoğu Anadolu'da kuzeyli yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette eseceği tahmin ediliyor.

İLLERE GÖRE HAVA DURUMU

İSTANBUL °C, 24°C
Parçalı ve az bulutlu

ANKARA °C, 22°C
Parçalı ve az bulutlu, bu sabah ve gece saatlerinde yer yer puslu ve sisli

İZMİR °C, 26°C
Parçalı ve az bulutlu

ANTALYA °C, 27°C
Az bulutlu ve açık

ZONGULDAK °C, 23°C
Parçalı ve az bulutlu

TRABZON °C, 21°C
Az bulutlu ve açık

ERZURUM °C, 16°C
Az bulutlu ve açık

DİYARBAKIR °C, 23°C
Az bulutlu ve açık

Meteoroloji duyurdu: Tüm yurtta etkili olacak! ile ilgili etiketler İstanbul Ankara hava durumu Meteoroloji Genel Müdürlüğü
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.