Meteoroloji Doğu Karadeniz'i uyarıyor: Şiddetli yağış etkili olacak!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden edinilen son bilgilere göre, bugün yurt genelinde sıcaklıklar mevsim normallerinde seyredecek. Doğu Karadeniz'de ise şiddetli sağanak bekleniyor. Diğer bölgelerde hava az bulutlu ve açık olacak.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre ülkemizin kuzeydoğu kesimleri ile Doğu Akdeniz’in parçalı ve yer yer çok bulutlu, Doğu Karadeniz kıyıları ile Ordu ve Artvin çevrelerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

SICAKLIKLARDA DEĞİŞİKLİK YOK

Hava sıcaklıklarında önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor. Rüzgarın genellikle kuzeyli, Akdeniz kıyıları ile Güneydoğu Anadolu'da batı ve güneybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette eseceği tahmin ediliyor.

BAZI İLLERDE HAVA DURUMU

ANKARA: 33, Az bulutlu ve açık.

İSTANBUL: 32, Az bulutlu ve açık.

İZMİR: 34, Az bulutlu ve açık.

KOCAELİ: 34, Az bulutlu ve açık.

ADANA: 36, Parçalı ve az bulutlu.

ANTALYA: 33, Az bulutlu ve açık.

RİZE: 27, Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı.

SAMSUN: 28, Parçalı bulutlu.

TRABZON: 26, Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı.

GAZİANTEP: 36, Az bulutlu ve açık.

Meteoroloji Doğu Karadeniz'i uyarıyor: Şiddetli yağış etkili olacak! ile ilgili etiketler hava durumu Meteoroloji Genel Müdürlüğü Sağanak Yağış doğu karadeniz
GÜNÜN VİDEOSU

Hükümet, kamuda tasarruf tedbirlerinin ilk adımını attı! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler

Kamuda tasarrufun ilk adımı atıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında katıldığı programlara, makam aracı yoğunluğunun önüne geçmek için otobüsle gitti.