Meteoroloji Doğu Karadeniz'i uyarıyor: Sağanak sonrası su baskını ve heyelan riski var!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamaya göre, yarından itibaren Trabzon’un doğusunda kuvvetli, Rize ve Artvin çevrelerinde çok kuvvetli ve yer yer şiddetli yağış bekleniyor. Meteoroloji, bu noktalarda beklenen kuvvetli sağanak ile oluşabilecek sel, su baskını, yıldırım ve heyelana karşı vatandaşları uyarıyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün internet sitesinde, Doğu Karadeniz’de beklenen kuvvetli sağanak yağışlara karşı uyarı yapıldı. Yarın ilk saatlerden itibaren etkili olması beklenen sağanak yağışa ilişkin, "Doğu Karadeniz’de görülecek olan sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların, Trabzon’un doğusunda kuvvetli, Rize ve Artvin çevrelerinde çok kuvvetli ve yer yer şiddetli olacağı tahmin ediliyor.

Kuvvetli yağışların aralıklı ve yerel olarak 23.07.2021 Cuma akşam saatlerine kadar etkili olması beklendiğinden oluşması muhtemel; sel, su baskını, yıldırım, heyelan, kuvvetli rüzgar, yerel dolu yağışı ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir" denildi.

Sağanak yağışın, yarın saat 00.00 ila cuma günü saat 18.00'a kadar etkili olmasının beklendiği belirtildi.

Meteoroloji Doğu Karadeniz'i uyarıyor: Sağanak sonrası su baskını ve heyelan riski var! ile ilgili etiketler hava durumu Meteoroloji Genel Müdürlüğü Heyelan Sel (Doğa olayı) su baskını
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.