Meteoroloji bu gece ve yarını işaret ederek duyurdu: Kar sağanakları geliyor!

İstanbul'da dün başlayan kar yağışı etkisini artırarak bugün de devam ederken Meteoroloji'den uyarı geldi. Yapılan açıklamada İstanbul'da bu gece ve yarın (Cumartesi) aralıklı ve yerel olarak kuvvetli kar sağanakları bekleniyor.

İstanbul'un tamamında kendini aralıklarla gösteren kar yağışının etkisini artırması bekleniyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün yayınladığı uyarıya göre;

"GÖK GÜRÜLTÜLÜ KAR YAĞIŞLARI GÖRÜLECEK"

"İstanbul'da bu gece ve yarın (Cumartesi) aralıklı ve yerel olarak kuvvetli kar sağanakları bekleniyor. Cumartesi akşam saatlerinden itibaren Avrupa Yakası ağırlıklı olmak üzere kar yağışlarının etkisini daha da arttıracağı ve yer yer yoğun gök gürültülü kar yağışları görüleceği tahmin ediliyor. Pazar günü öğle saatlerinden sonra etkisini kaybetmesi beklenen kar yağışlarıyla birlikte ulaşımda aksamalar, buzlanma ve don, tipi gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir."

 Meteoroloji bu gece ve yarını işaret ederek duyurdu: Kar sağanakları geliyor!

20 SANTİMETRE VE ÜZERİ KAR BİRİKİMİ BEKLENİYOR

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün uyarısında yer alan yoğun kar tanımı Meteoroloji'nin kar yoğunluğu sınıflandırmasına göre 20 santimetre ve üzerine denk geliyor. İstanbul'da bu gece ve yarın 20 santimetre ve üzeri kar birikimi bekleniyor.

 

 

Meteoroloji bu gece ve yarını işaret ederek duyurdu: Kar sağanakları geliyor! ile ilgili etiketler Meteoroloji kar sağanak yarın
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.