Meteoroloji açıkladı: Karla karışık yağmur bekleniyor

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan son değerlendirmelere göre Orta ve Doğu Karadeniz'de karla karışık yağmur bekleniyor. Meteoroloji'den İstanbul başta olmak üzere Marmara ve İç Anadolu bölgesi için ise yer yer gök gürültülü sağanak yağış uyarısı yapıldı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Marmara’nın doğusu, Karadeniz, Doğu Anadolu’nun kuzey ve doğusu ile Kırklareli kıyıları, İstanbul’un kuzeybatısı, Çanakkale’nin iç, Balıkesir’in kuzey kesimleri, Çankırı, Yozgat ve Sivas çevreleri ile bu akşam saatlerinde Adana ve Osmaniye'nin güney kesimleri ile Hatay çevrelerinin yerel olmak üzere aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; Orta ve Doğu Karadeniz kıyılarında yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.

KUVVETLİ SAĞANAK VE KAR UYARISI

Meteoroloji, Orta ve Doğu Karadeniz kıyılarında yerel olarak kuvvetli olması beklendiğinden ani sel, heyelan, su baskını, yıldırım, dolu yağışı, yerel kuvvetli rüzgar ve fırtına uyarısında bulundu. Öte yandan bölgenin yüksek kesimlerinde kar yağışı da bekleniyor.

BAZI İLLERDE HAVA DURUMU

İSTANBUL 12°C, 17°C
Parçalı ve çok bulutlu, kuzeybatı kesimleri sağanak yağışlı

ANKARA 7°C, 17°C
Parçalı yer yer çok bulutlu

İZMİR 16°C, 25°C
Parçalı bulutlu

KOCAELİ 12°C, 17°C
Parçalı ve çok bulutlu, sağanak yağışlı

İZMİR 16°C, 25°C
Parçalı bulutlu

ANTALYA 17°C, 28°C
Parçalı bulutlu

 

Meteoroloji açıkladı: Karla karışık yağmur bekleniyor ile ilgili etiketler hava durumu Meteoroloji Genel Müdürlüğü Sağanak Yağış Yağmur soğuk hava
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.