Meteoroloji açıkladı: Doğu Anadolu ve Karadeniz'de yağış var

Meteoroloji'den yapılan son değerlendirmelere göre, Türkiye'nin büyük bölümü az bulutlu ve açık bir gün geçirecek. Gün içerisinde Karadeniz'in kıyı kesimleri ile Doğu Anadolu'nun kuzeyinde yağışlar görülebilir.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; Yurdun kuzey kesimlerinin parçalı ve yer yer çok bulutlu; Marmara'nın güneyi, Batı Karadeniz, Orta Karadeniz kıyıları, Doğu Karadeniz'in iç kesimleri ile Sakarya, İzmir, Manisa, Amasya, Erzurum, Kars ve Ardahan çevrelerinin sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

Meteoroloji açıkladı: Doğu Anadolu ve Karadeniz'de yağış var

Hava sıcaklığının güney, iç ve doğu kesimlerde 2 ila 4 derece artacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı bekleniyor. Rüzgarın genellikle güneyli, kuzeybatı kesimlerde kuzeyli yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette eseceği tahmin ediliyor.

İLLERE GÖRE HAVA DURUMU

İSTANBUL °C, 15°C
Parçalı ve çok bulutlu

ANKARA °C, 19°C
Parçalı ve yer yer çok bulutlu

İZMİR °C, 22°C
Parçalı ve çok bulutlu, sabah saatlerinde hafif sağanak yağışlı

ANTALYA °C, 21°C
Az bulutlu ve açık

ZONGULDAK °C, 10°C
Parçalı çok bulutlu ve sağanak yağışlı

TRABZON °C, 18°C
Parçalı ve yer yer çok bulutlu

ERZURUM °C, 16°C
Parçalı bulutlu, öğle saatlerinde yer yer çok bulutlu

DİYARBAKIR °C, 25°C
Az bulutlu ve açık

Meteoroloji açıkladı: Doğu Anadolu ve Karadeniz'de yağış var ile ilgili etiketler hava durumu Meteoroloji Genel Müdürlüğü Sağanak Yağış Yağmur sıcaklık
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.