Metehan Demir: Türkiye gizli bir planla IMF'ye itilmek isteniyor!

SuperHaber programcısı Metehan Demir ve SuperHaber YouTube Koordinatörü Barış Özkan, gündemin dikkat çeken başlıklarının değerlendirdi...

Türkiye son bir haftadır piyasalarda yaşanan hareketliliği konuşurken, BDDK yabancı menşeili üç bankaya döviz takası yasağı getirdi. Özellikle dolarda dikkat çeken bir yukarıya ivmelenme görülürken, bunun yurt dışından kaynaklı bir ekonomik saldırı olduğu değerlendirmelerinde bulunuldu. Türkiye'ye yönelik bir plan olabileceğine dikkat çeken Metehan Demir, "Türkiye'yi IMF'ye itmek istiyorlar. Bunlar olabilir, ancak bizim de bu operasyonlara açık olmamamız gerekiyor" dedi. 

Elektrik faturaları ile ilgili şikayetler ve Türkiye'nin büyük marketleri hakkında hijyen ürünlerinin fiyatları sebebiyle soruşturma açılmasına da değinen Demir, "Bu fırsatçılara ibretlik cezalar verilmeli" diye konuştu.

TRUMP VE PENCE NE MESAJ VERMEK İSTİYOR?

Koronavirüs salgınıyla mücadele konusunda halka ilginç tavsiyeleriyle gündemden düşmeyen ABD Başkanı Donald Trump'ın maske üretim tesisini ziyareti esnasında maske takmaması, yine ABD Başkan Yardımcısı Mike Pence'in maske takmadan bir sağlık merkezini ziyaret etmesine dikkat çeken Metehan Demir, "Bu görüntülerin bilinçli olarak verildiğini düşünüyorum. Bir mesaj veriyorlar ama hayır mı şer mi göreceğiz" ifadelerini kullandı.

'Metehan Demir ile Gündem' SuperHaber YouTube kanalında yayında...

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN!

Metehan Demir: Türkiye gizli bir planla IMF'ye itilmek isteniyor! ile ilgili etiketler Metehan Demir Barış Özkan
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.