‘TÜRKİYE DOĞRUDAN OPERASYON YAPAR!’

SuperHaber programcısı - gazeteci Metehan Demir, SuperHaber YouTube Koordinatörü Barış Özkan’ın sorularını yanıtladı…

SuperHaber programcısı - gazeteci Metehan Demir’in SuperHaber YouTube Koordinatörü Barış Özkan’ın sıcak gündeme ilişkin sorularını cevapladığı ‘Metehan Demir ile Gündem’in yeni bölümünde, ABD başkanı Joe Biden'ın 17 kritik kararı, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun koronavirüs tedavisi gören annesiyle fotoğrafının altına yazılan hakaret mesajı ve Yunanistan’ın İyon Denizi'ndeki karasularını 12 mile çıkartma hamlesi masaya yatırıldı.



‘TÜRKİYE DOĞRUDAN OPERASYON YAPAR!’
METEHAN DEMİR: EGE DENİZİ’NDE DE YAPARLARSA CEVABINI ALIRLAR!

Yaşanan gelişmeleri değerlendiren Metehan Demir, “Yunanistan, İyon Denizi’nde yaptığının aynısını Ege Denizi'nde yaparsa, '6 milden 12 mile çıkarıyorum' derse Türkiye bununla ilgili açıklamasını önceden yaptı. Savaş sebebi. Türkiye doğrudan bir operasyon yapar, harekatı gerçekleştirir. 'İyon Denizi’nde yaptık ama öbür tarafa da bir mesaj olabilir. İleriki günlerde bu konu gündeme gelebilir’ tarzında açıklamalar yapmıştı. Ege’yi ilgilendirmiyor’ demiyor. Türkiye, ‘Yunanistan bunu İyon Denizi’nde yaptı’ diyerek iyi niyetli düşünüyor. Olabildiğince patavatsız, küstah ve açgözlü bir şekilde yapacağını söylüyor. Yaparlarsa cevabını alır. Bu tehdit değil, Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin politikasıdır. Her kim bu ülkede vatanını seviyorsa, bu işin başındaysa herkesin alacağı bir karardır. Türkiye zerre gözünü kırpmaz. Gel İzmir’i de alın, gelin Antalya’ya da yerleşin isterseniz? Böyle bir yüzsüzlük olamaz. Bir dakika güçsüz düşelim Yunanistan bir saat içinde harekat başlatır. Varını yoğunu satar, gelir buradaki hayalini gerçekleştirir. 74’te denemediler mi? Türkiye’ye elini kaldıran onun bedelini ağır şekilde öder. Türkiye'ye Suriye’de yapamazsın dediler, ABD’ye rağmen Fırat Kalkanı’nı, Zeytin Dalı’nı, Barış Pınarı Harekatı’nı yaptı. ABD’liler söylüyor bunu, ‘Ülkenizi ekonomik olarak yerle bir ederiz diye tehdit ettik ama siz dediklerinizi yaptınız’ diyor. Vatan meselesinin şakası yok.” ifadelerini kullandı.

Metehan Demir’in açıklamalarının tamamını SuperHaber YouTube kanalında izleyebilirsiniz…

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN

‘TÜRKİYE DOĞRUDAN OPERASYON YAPAR!’ ile ilgili etiketler Metehan Demir Yunanistan metehan demir ile gündem İyon denizi

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.