Metehan Demir: Şeytanın aklına gelmez

HaberTürk'te Didem Arslan'a konuk olun SuperHaber yazarı Metehan Demir, Rus büyükelçiye yönelik saldırıyı yorumladı.

Şu ana kadar yetkili bir ağızdan açıklama gelmediğine dikkat çeken Metehan Demir, "Rus büyükelçinin sağlık durumuna ilişkin bir bilgi dahi Türk makamlardan gelmedi, Rus makamlardan geldi" dedi.

"Saldırgan iddia edildiği gibi bu meslekten gelen bir kişi ise olay çok acı" diyen Metehan Demir, "Eğer bu meslekten biriyse öldürülmesi de ayrı bir konu. Eğer canlı ele geçirilseydi konuşturulabilir, çok bilgi alınabilirdi" dedi.

TÜRK SİYASİ TARİHİNDE BİR İLK

Türk siyasi tarihinde de bir ilkin yaşandığının altını çizen SuperHaber yazarı Demir, "Bu akşam Rus büyükelçinin sergiye gideceği saatine kadar belli bir akşam, takım elbise giyen bir saldırganın eylemi, Türkiye'nin Rusya ile arasını bozmaktan öte başka bir anlam taşıyor muhakkak. Türkiye'yi başarısız, kötü duruma düşmüş bir devlet konumuna düşürmeye çalışıyorlar" şeklinde konuştu.

KRİZİ TÜRKİYE YÖNETMELİ

Türkiye'nin yönetmesi gereken çok ciddi bir kriz olduğunu belirten Demir, "Diğer batılı misyon temsilcilikleri "Burası güvensiz mi" söylemine gidebilirler. Türkiye bu işi derhal aydınlatmalı. Rusya'nın kendi sistematiği ile bu işin hesabını sormasının önü açılmamalı.

Daha önce Çeçen militanlara yönelik Rus ajanları sokaklarda cirit atıyordu. Tekrar böle olmamalı" uyarısında bulundu.

ŞEYTANIN AKLINA GELMEZ

Türkiye'nin PKK saldırılarının ardından diğer bir terör örgütü DAEŞ'ten saldırı beklediğinin atını çizen Metehan Demir, "Şeytanın aklına gelmez bu. PKK'ya karşı DAEŞ'in saldırısı bekleniyordu. Ama nasıl kirli bir plan yapıldığı görüldü" diye konuştu.

Metehan Demir: Şeytanın aklına gelmez ile ilgili etiketler Haber
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.