Metehan Demir: Pentagon'un UFO görüntülerini yayınlamasında zamanlama dikkat çekici. Bu birinci aşama!

SuperHaber yazarı Metehan Demir ve SuperHaber YouTube Koordinatörü Barış Özkan, gündemin dikkat çeken başlıklarının değerlendirdi...

Korona ile mücadele devam ederken, sürece dair farklı farklı senaryolar da ortaya atılıyor. Son olarak ABD'nin önde gelen pandemi uzmanları tarafından kaleme alınan bir raporda, Koronavirüs salgınının 18 ay ile iki yıl arasında bir süre daha devam edebileceği, sonbahar ya da kış mevsiminde daha büyük ikinci bir dalganın gelebileceği uyarısı yapıldı.

"SÜREKLİ OLARAK KÖTÜ HABERLER POMPALAYANLAR VAR"

Bu ve benzeri felaket senaryolarının sıklıkla gündeme getirildiğini belirten Metehan Demir, "Sürekli olarak kötü haberler pompalayanların insanların olumsuz ruh halinden mutluluk duyduğu gibi bir şüpheye sahibim" ifadelerini kullandı.

"UFO GÖRÜNTÜLERİNİN YAYINLANMASI BİRİNCİ AŞAMA"

ABD Koronavirüs felaketini yaşarken Pentagon'un geçtiğimiz günlerde birden bire UFO görüntüleri yayınlamasına da dikkat çeken Metehan Demir, "Zamanlama hayli ilginç. Bu hamle birinci aşama" dedi. 

'Metehan Demir ile Gündem' SuperHaber YouTube kanalında yayında...

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN!

Metehan Demir: Pentagon'un UFO görüntülerini yayınlamasında zamanlama dikkat çekici. Bu birinci aşama! ile ilgili etiketler ABD Metehan Demir Korona Barış Özkan
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.