Metehan Demir: Libya'da Hafter destekçilerinin provokasyon planı deşifre edildi!

SuperHaber programcısı Metehan Demir ve SuperHaber YouTube Koordinatörü Barış Özkan, gündemin dikkat çeken başlıklarının değerlendirdi...

Türkiye'de koronavirüsle mücadelede 'yeni normal' dönemine bugün girilirken AVM'ler, berber ve kuaförler ile giyim eşyası satılan yerler açıldı. Süreci değerlendiren Metehan Demir, vatandaşların AVM'lere ilgisini doğal karşıladığını belirtirken, "Bugün adeta okulun ilk günü gibi bir heyecan yaşayanlar gördüm. Bunu da çok normal karşılıyorum. Son keskin virajlara giriyoruz. Arabayı devirmeden, uyarıları dikkate alarak bu virajları döneceğiz." ifadelerini kullandı. 

LİBYA'DA HAFTER VE DESTEKÇİLERİNİN SİNSİ PLANI DEŞİFRE EDİLDİ

Türkiye'nin Libya konusunda önemli bir planlama yaptığına değinen Metehan Demir, "İstihbarat raporlarında Hafter ve destekçisi ülkelerin provokatif bir saldırı hazırlığında olduğuna dair bilgiye ulaşıldı ve bununla ilgili ön alındı. Eğer ön alınmamış olsaydı çok tatsız olaylarla karşılaşılabilinirdi" dedi.

ABD SURİYE'DE YENİ SENARYOLAR PEŞİNDE

Suriye'deki gelişmelere de dikkat çeken Demir, ABD'nin Suriye'deki yeni planlarıyla birlikte, hiç akla gelmeyecek bazı ülkelerin çalışmalarının da ortaya çıktığını dile getirdi.  

'Metehan Demir ile Gündem' SuperHaber YouTube kanalında yayında...

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN!


Metehan Demir: Libya'da Hafter destekçilerinin provokasyon planı deşifre edildi! ile ilgili etiketler Metehan Demir AVM Koronavirüs Türkiye Libya ABD Suriye Barış Özkan kuaför berber Hafter
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.