Metehan Demir: Korona Çin'de doğdu, ABD'de öldürülecek!

SuperHaber yazarı Metehan Demir ve SuperHaber YouTube Koordinatörü Barış Özkan, Korona virüs salgını sonrasında dünyayı nelerin beklediğini konuştu...

Korona virüs salgınıyla mücadele tüm hızıyla sürerken, Türkiye'de toplam hasta sayısı 38 bin 226 olurken 812 hasta da koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetti. Dünya genelinde vaka sayısı 1.5 milyonu aştı, ölenlerin sayısı ise 89 bini buldu. Virüs salgını özellikle AB ülkeleri ve ABD'de çok ağır bir tabloya neden olurken, dünya siyaseti ve ekonomisine yön veren bu ülkelerde sağlık sisteminin çöküşüne de tanıklık ediyoruz.

"DÜNYA ARTIK K.Ö - K.S OLARAK DEĞERLENDİRİLECEK"

Korona virüsü salgınıyla beraber dünyada tüm dengelerin neredeyse alt üst olduğunu ifade eden SuperHaber yazarı Metehan Demir, "Avrupa ve ABD'de sağlık sisteminin nasıl kötü olduğunu zaten biliyorduk. Bu salgınla beraber gördük ki böyle bir duruma tamamen hazırlıksızlarmış. Oysa burun kıvırdıkları Türkiye'nin, salgın karşısında attığı adımların ne derece yerinde olduğu ortada. Yurt dışında okuyan, çalışan Türk vatandaşlarının salgın başlar başlamaz nasıl ülkemize geri dönmek istediklerini gördük" ifadelerini kullandı.

"ÇİN'E AĞIR BEDEL ÖDETİLECEK"

Virüsün nasıl ortaya çıktığının hala muamma olduğuna dikkat çeken Demir, "Bu virüs Çin'de doğdu, ABD'de öldürülecek. Ancak bunun Çin'e bedeli ağır olacaktır. Mutlaka Çin'e bir bedel ödetilecek. Ancak umarım bu ırkçılık noktasına gitmez" dedi.

"30-40 GÜN İÇİNDE SALGININ KONTROL ALTINA ALINDIĞINI DUYABİLİRİZ"

Süreçle ilgili yabancı basında satır aralarında dikkat çeken mesajlar olduğunun altını çizen Metehan Demir, "30-40 güne kadar salgının bir şekilde kontrol altına alındığını duyabiliriz." diye konuştu.

Metehan Demir ile Gündem, SuperHaber YouTube kanalında yayında...

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN!

GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.