Metehan Demir ile Gündem... 2020'de Türkiye'yi neler bekliyor?

SuperHaber yazarı Metehan Demir, sıcak gündemi SuperHaber YouTube kanalına değerlendiriyor…

Metehan Demir, 2019 yılını hayli yoğun bir gündemle geride bırakırken, Türkiye'yi yeni yılda hangi önemli gelişmelerin beklediğini, 2020'de hangi konuları tartışacağımızı SuperHaber YouTube kanalına değerlendirdi. Gözlerin özellikle ekonomide olacağının altını çizen Demir, "Türkiye'nin dış politikası, hem ekonomi hem de iç siyaseti etkileyecek" dedi.

İDLİB'DEN GÖÇ DALGASI

İdlib'den gelmesi muhtemel yeni göç dalgasının Türkiye açısından kritik olduğunu ifade eden Metehan Demir, "Rusya ile çıkar çatışması yaşayabiliriz. ABD'den ise Mart-Nisan aylarında S-400'lerin aktive edilmesiyle birlikte yeni yaptırımlar gelebilir. Buna hazırlıklı olmalıyız" ifadelerini kullandı.

2020'DE SEÇİM OLUR MU?

Erken seçim tartışmalarını da değerlendiren Demir, "2020'de bir seçim olasılığı çok ama çok düşük" diye konuştu.

"Metehan Demir ile Gündem" SuperHaber YouTube kanalında yayında...

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN!

 

 

Metehan Demir ile Gündem... 2020'de Türkiye'yi neler bekliyor? ile ilgili etiketler Metehan Demir İdlib 2020 Türkiye 2019 S-400 SuperHaber ABD erken seçim
GÜNÜN VİDEOSU

Hükümet, kamuda tasarruf tedbirlerinin ilk adımını attı! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler

Kamuda tasarrufun ilk adımı atıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında katıldığı programlara, makam aracı yoğunluğunun önüne geçmek için otobüsle gitti.