Metehan Demir: Her orman yangınında THK uçaklarını konuşmak zorunda mıyız?

Türkiye'de 6 gündür art arda meydana gelen orman yangınlarını SuperHaber YouTube Koordinatörü Barış Özkan, SuperHaber programcısı - gazeteci Metehan Demir ile birlikte değerlendirdi. Son günlerde gündeme gelen THK uçakları konusu hakkında konuşan Demir, "Her orman yangınında sürekli Türk Hava Kurumu'nun uçaklarını konuşmak zorunda mıyız? Önemli olan diktiğimiz fidanları yakmadan yeşertebilmek." dedi.

SuperHaber programcısı - gazeteci Metehan Demir ile SuperHaber YouTube Koordinatörü Barış Özkan eş zamanlı çıkan orman yangınlarının perde arkasını ‘Metehan Demir ile Gündemin yeni bölümünde masaya yatırdı. 

Türkiye'nin güneyinde son günlerde peş peşe meydana gelen orman yangınlarında, sosyal medyada Türk Hava Kurumu'nun (THK)  uçaklarıyla yaratılmaya çalışılan algının da konuşulduğu programda gazeteci Metehan Demir önemli açıklamalarda bulundu. 

"ÖNEMLİ OLAN DİKTİĞİMİZ FİDANLARI YAKMADAN YEŞERTEBİLMEK"

"Her orman yangınında, her doğal afette THK uçaklarını konuşmak zorunda mıyız?" diyerek tepki gösteren Demir, "Kriz yaşarsın, çözülür. Önemli olan fidan seferberliği. Herkes milli hassasiyetle adım atıyor. Önemli olan diktiğimiz fidanları yakmadan yeşertebilmek. Hala alınması gereken tedbirler var. Ne gerekiyorsa yapılsın. Bu kavgadan çok yoruldum." ifadelerini kullandı. 

Metehan Demir: Her orman yangınında THK uçaklarını konuşmak zorunda mıyız? ile ilgili etiketler Metehan Demir THK uçak

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.