Metehan Demir: Dünya genelinde garip bir durum var. Bunu bir virüs tek başına yapamaz!

SuperHaber yazarı Metehan Demir ve SuperHaber YouTube Koordinatörü Barış Özkan, hem Türkiye hem de dünyanın Koronavirüs gündemini değerlendirdi...

Koronavirüs salgınıyla mücadele hız kesmeden devam ederken Türkiye'de 31 kentte 4 günlük sokağa çıkma yasağı uygulanıyor. Sağlık Bakanlığı'nın açıkladığı son veriler Türkiye açısından umut verici olarak değerlendirilirken, tedbirlerden taviz verilmemesinin gerekliliğine de özellikle dikkat çekiliyor. 

Koronavirüs salgını sürecinde evden yayınlara devam eden SuperHaber yazarı Metehan Demir ile SuperHaber YouTube Koordinatörü Barış Özkan, Türkiye'de Korona tedbirlerinin ne zaman sona ereceğini ve normalleşmenin ne zaman başlayacağını değerlendirirken, Haziran ayı için yapılan planlamalara değindi. 

"GARİP BİR DURUM VAR. BUNU BİR VİRÜS TEK BAŞINA YAPAMAZ"

Dünyadaki gelişmelere dikkat çeken Metehan Demir, Koronavirüs'ün ortaya çıkışıyla ilgili dillendirilen iddiaların gerçek olup olmamasından öte, bu süreç üzerinden birilerinin fayda sağlamaya çalıştığına vurgu yaparak, "Dünya ekonomi piyasalarında garip şeyler oluyor. Bunu bir virüsün tek başına yapması mümkün değil. Bu kadar bilinçli olarak, her noktaya bu kadar akıllıca dokunamaz. Virüs insan yapımı mı, değil mi bilemeyiz ama sonraki sürecin bir insan aklı tarafından yürütüldüğü ortada" dedi.

"24 NİSAN TÜRKİYE'Yİ HEDEF ALAN BİR POLİTİK ŞANTAJ SİLAHI"

24 Nisan ile ilgili sözde soykırım iddialarının bir kez daha gündemde olduğuna dikkat çekilen programda Demir, "Bu Türkiye'ye karşı yöneltilen bir politik şantaj silahı. Yoksa birşey bildiklerinden, bir davayı savunduklarından değil. Zaman makinesi icat etsen, 'Bak ben o iddialarla ilgili görüntüleri zaman makinesinden size izletiyorum' desen, bunlar yine inanmaz." ifadelerini kullandı.

'Metehan Demir ile Gündem' SuperHaber YouTube kanalında yayında...

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN!

Metehan Demir: Dünya genelinde garip bir durum var. Bunu bir virüs tek başına yapamaz! ile ilgili etiketler Türkiye Metehan Demir Koronavirüs 24 Nisan Barış Özkan covid-19
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.