Metehan Demir: Ankara'nın Libya'da Hafter ve destekçilerine çok büyük sürprizleri var!

SuperHaber yazarı Metehan Demir ve SuperHaber YouTube Koordinatörü Barış Özkan, gündemin dikkat çeken başlıklarının değerlendirdi...

Korona ile mücadele devam ederken, Türkiye'de süreç olumluya doğru seyrediyor. Gelen umut verici veriler ışığında artık normalleşme planları konuşulmaya başlanırken, özellikle 19 Mayıs ve Ramazan Bayramı'nda uygulanacak tedbirler de masada. Türkiye'de çarkların artık yavaş yavaş dönmesi gerektiğine dikkat çeken Metehan Demir, "Herkes işinin derdinde. Bu süreçte hazırdaki birikimler kullanıldı ama onun da bir sonu var. Olumsuz senaryolarla insanları demoralize etmek yerine, bilim ışığında normale dönüş gündemde tutulmalı" dedi.

"LİBYA'DA ANKARA'NIN SÜRPRİZLERİ VAR"

Korona ile mücadele sürecinde Libya'da Hafter destekçisi ülkelerin boş durmadığına değinen Metehan Demir, Türkiye'nin de gelişmelere göre kendi oyun planını devreye soktuğunu ve bu çerçevede kartların yeniden dağıtıldığını belirtirken, "Türkiye'nin, Libya'da ayağını kaydırmak isteyen ülkelere çok ciddi sürprizleri var" şeklinde konuştu.  

'Metehan Demir ile Gündem' SuperHaber YouTube kanalında yayında...

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN!

Metehan Demir: Ankara'nın Libya'da Hafter ve destekçilerine çok büyük sürprizleri var! ile ilgili etiketler Metehan Demir Libya Korona 19 Mayıs Ramazan Bayramı Barış Özkan Hafter
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.