Mete Yarar'ın hayattaki tek pişmanlığı ne? Veyis Ateş'e anlattı...

SuperHaber Yazarı, terör ve güvenlik uzmanı Mete Yarar, Veyis Ateş ile Akılda Kalan adlı programda, ışıltılı eğitim hayatından, bordo bereli bir asker olarak terörle mücadeleye evrilen yaşamını tüm samimiyeti ile anlattı. Yarar hayattaki tek pişmanlığının ise çocuğuna ve ailesine yeterli zaman ayıramamak olduğunu söyledi...

Habertürk ekranlarından yayınlanan Veyis Ateş'in hazırlayıp sunduğu "Akılda Kalan"da bu hafta terör ve güvenlik uzmanı Mete Yarar konuk oldu.

Yarar, ışıltılarla dolu eğitim hayatı ve çocukluk anılarından, ailesine, dereceler yaptığı atletizm yıllarından, basketbolculuk serüvenine nasıl geçiş yaptığını anlattı.

Böylesine renkli bir yaşamı varken asker olmaya karar veriş süreci, özel kuvvetlere nasıl seçildiği, ülke sınırları içinde ve dışında hayatını terörle mücadeleye adamış bir bordo bereli olarak nelere tanıklık ettiğine dair sorulara samimiyetle yanıt verdi.

Tango tutkusundan kitaplarına; televizyon yorumculuğundan özel hayatına kadar tüm bilinmeyenlerini anlatan Yarar yaşamı boyunca tek pişmanlığının ise ailesi ve çocuğuna yeterince zaman ayıramamak olduğunu ifade etti.

İşte Veyis Ateş'in soruları, Mete Yarar'ın samimiyetle verdiği cevapları ile Akılda Kalan'ların 15 Eylül 2017'de yayınlanan bölümü...

Mete Yarar'ın hayattaki tek pişmanlığı ne? Veyis Ateş'e anlattı... ile ilgili etiketler Mete Yarar terör bordo bereli Güvenlik Uzmanı veyis ateş Akılda Kalan
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.