Mete Yarar'dan HDP oylarının arkasına saklananlara tokat gibi sözler

Güvenlik uzmanı Mete Yarar, canlı yayındaki açıklamalarıyla gündem oldu. HDP oyunun arkasına saklananlara tepki gösteren Yarar, Pençe Kilit Harekatı'nda görev yapan bir Teğmen'in anlattıklarını canlı yayında açıkladı.

Güvenlik uzmanı Mete Yarar, katıldığı televizyon programında bazı partilerin HDP'nin arkasına saklanmasına ayrıca o partilere destek veren insanları sert sözlerle eleştirdi. 

"SU BULAMADIKLARINDA SERUM İÇİYORLAR"

Pençe-Kilit Harekatı'nda görevli bir Teğmen ile konuşan Mete Yarar, Mehmetçik'in dağda su bulamadıklarında serumları içtiğini anlattı.

Bu konuşma sonrasında da Mehmetçik'in sınırda verdiği mücadeleyi gtörmezden gelip HDP oylarının arkasına saklananlara tokat gibi sözler söyleyen Mete Yarar, "Erdoğan'ı sevme ama gittiğin yer HDP'nin oyu mu? Ülkeler ideolojilerini kaybettiklerinde kahramanları çıkmaz" dedi.

Mete Yarar'dan HDP oylarının arkasına saklananlara tokat gibi sözler ile ilgili etiketler Mete Yarar HDP asker Güvenlik uzmanı Mete Yarar pençe kilit oy

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.