Mete Yarar'dan ezber bozan Barış Pınarı yorumu!

Güvenlik politikaları uzmanı ve SuperHaber yorumcusu Mete Yarar, Habertürk TV canlı yayınında ezber bozan açıklamalarda bulundu. "Bir gerçeği atlıyoruz" diyen Yarar, "Türkiye, Suriye sınırında bize kurulan iğrenç tuzağı aslında Barış Pınarı Harekatı ile değil 15 Temmuz 2016 gecesi bozdu. Bunu aklımızdan çıkarmayalım" diye konuştu.

SuperHaber yorumcusu ve güvenlik politikaları uzmanı Mete Yarar bu akşam Habertürk TV'de canlı yayın konuğuydu. 

Barış Pınarı Harekatı'na ilişkin değerlendirmelerde bulunan Yarar, tam anlamı ile ezber bozan bir hatırlatmada bulundu. 

Barış Pınarı Harekatı ile Suriye sınırında Türkiye'ye kurulan tuzağın bozulduğu yönündeki yorumlara itiraz eden Yarar, "Bir gerçeği atlıyoruz. Türkiye, Suriye sınırında bize kurulan iğrenç tuzağı aslında Barış Pınarı Harekatı ile değil 15 Temmuz 2016 gecesi bozdu. Bunu aklımızdan çıkarmayalım" dedi. 

Yarar sözlerini şöyle sürdürdü:

"DEAŞ'ı da kullanarak Türkiye'yi işgal planını Suriye sınırından sızarak yapacak ve ülkeyi yangın yerine çevireceklerdi. ABD Suriye de DEAŞ ile mi mücadele ediyordu, yoksa başka bir planı mı vardı? Sınır boyunca 500 kilometre uzunluğa ulaşan ve 13 metre derinliğinde tüneller aslında kimin için kazıldı? DEAŞ için mi? Deaş asıl güneyde değil miydi? El Bab, Rakka. Bunu iyi düşünün. Niyet DEAŞ ile mücadeleyse neden o tüneller bizim sınırımıza yakın bölgelerde kazıldı. Hangi teknolojiyle kazıldığına bakmak lazım. İsrail'in Gazze ve Batı Şeria için kazdığı tünellerin teknik olarak aynısı. 15 Temmuz işte budur. Türkiye'yi güneyden işgal o gece bozuldu. Zeytindalı, Afrin ve Barış Pınarı operasyonları 15 Temmuz'da verilen kahramanca mücadelenin devamıdır. "

Mete Yarar'dan ezber bozan Barış Pınarı yorumu! ile ilgili etiketler Suriye 15 Temmuz Mete Yarar Barış Pınarı Harekatı
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.