Mete Yarar ve Nedim Şener'den Selçuk Bayraktar'a yönelik karalama kampanyasına tepki!

İki usta isim, SuperHaber yazarı-Güvenlik Uzmanı Mete Yarar ve Hürriyet yazarı - SuperHaber yorumcusu Nedim Şener ile "Memleket Aşkına"nın yeni bölümü SuperHaber Youtube kanalında...

Mete Yarar ve Nedim Şener, "Memleket Aşkına"nın yeni bölümünde Türkiye'ye yönelik psikolojik savaşın yeni boyutlarını ve etki ajanlarının kirli oyunlarını masaya yatırdı. Önümüzdeki günlerde bu etki ajanlarının sıklıkla konuşulacağına değinilen programda, Türkiye'de bir kaos ortamı yaratmaya çalışanlar olduğu ve bunların bilindiği vurgulandı.

CHP'li Veli Ağbaba'nın, Baykar Teknik Müdürü ve T3 Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Selçuk Bayraktar'a yönelik iftiralarının da konuşulduğu programda, Bayraktar'ın neden hedef alındığı da değerlendirildi.

"Memleket Aşkına" yeni bölümüyle SuperHaber YouTube kanalında yanında...

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN!

Mete Yarar ve Nedim Şener'den Selçuk Bayraktar'a yönelik karalama kampanyasına tepki! ile ilgili etiketler Mete Yarar Selçuk Bayraktar Nedim Şener Memleket Aşkına Veli Ağbaba İHA SİHA
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.