Mete Yarar ve Nedim Şener'den Korona yalanlarına isyan: Hekimleri de zan altında bırakıyorlar!

İki usta isim, SuperHaber yazarı-Güvenlik Uzmanı Mete Yarar ve Hürriyet yazarı - SuperHaber yorumcusu Nedim Şener, Korona günlerinde evden yayınla sizlerle... "Memleket Aşkına"nın yeni bölümü SuperHaber Youtube kanalında...

Mete Yarar ve Nedim Şener, "Memleket Aşkına"nın yeni bölümüyle tekrar sizlerle. Yarar ve Şener bu bölümde, Türkiye'de Koronavirüs nedeniyle ölüm ve vaka sayılarındaki 0.21'lik oran üzerinden başlatılan iftira kampanyasını masaya yatırdı. Ülkemizde ölüm oranının düşük olmasına bile üzülenlerin olduğunun altının çizildiği programda, hükümete muhalefet etmek için yalanları yaymaya çalışan grupların, bugünlerde büyük bir mücadele veren hekimlerimizi de zan altında bıraktığına dikkat çekildi.

YALANCI ÇOBAN MASALININ YENİ VERSİYONU

Koronavirüs ile mücadele sırasında yalanlarla iftira çabasında olanlara, yalancı çoban masalını hatırlatarak isyan eden Yarar ve Şener, masalın günümüzdeki halini de izleyenlerle paylaştı.

"Memleket Aşkına" yeni bölümüyle SuperHaber YouTube kanalında yanında...

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN!

Mete Yarar ve Nedim Şener'den Korona yalanlarına isyan: Hekimleri de zan altında bırakıyorlar! ile ilgili etiketler SuperHaber YouTube Memleket Aşkına Mete Yarar Nedim Şener Korona salgın Virüs ölüm yalancı çoban masalı korona ile mücadele ölümcül salgın iftira vaka ölüm oranı isyan izleyici
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.