Mete Yarar ve Nedim Şener'den Korona üzerinden operasyon isyanı!

İki usta isim, SuperHaber yazarı-Güvenlik Uzmanı Mete Yarar ve Hürriyet yazarı Nedim Şener'in gündeme dair değerlendirmelerde bulunduğu "Memleket Aşkına"nın yeni bölümü SuperHaber Youtube kanalında yayında...

Mete Yarar ve Nedim Şener bu bölümde, Korona ile mücadele ettiğimiz bu kritik günlerde batı medyasının Türkiye'deki çalışanları aracılığıyla yapmaya çalıştığı kara propaganda faaliyetlerine dikkat çekti. 

Avrupa ülkeleri ve ABD'nin Korona virüsü sebebiyle yaşadığı ağır kayıplar varken, Türkiye'nin bu konudaki mücadelesini karalayan yalan haberlerin yayılmak istendiğinin altının çizildiği programda, 'editoryal bir hata' olarak geçiştirilemeyecek algı operasyonlarının altı çizildi.

"Memleket Aşkına" yeni bölümüyle SuperHaber Youtube kanalında yanında...

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN!

 

 

Mete Yarar ve Nedim Şener'den Korona üzerinden operasyon isyanı! ile ilgili etiketler Türkiye ABD SuperHaber YouTube Mete Yarar Nedim Şener Memleket Aşkına Korona corona virüs corona avrupa ülkeleri algı operasyonu
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.