Mete Yarar ve Nedim Şener siyasette darbe iddialarını konuştu: Bu dönemin kahramanlarına saldırıyorlar

İki usta isim, SuperHaber yazarı-Güvenlik Uzmanı Mete Yarar ve Hürriyet yazarı - SuperHaber yorumcusu Nedim Şener ile "Memleket Aşkına"nın yeni bölümü SuperHaber Youtube kanalında...

Mete Yarar ve Nedim Şener, "Memleket Aşkına"nın yeni bölümünde siyasette devam eden darbe iması tartışmalarını değerlendirdi. Türkiye'nin Korona ile mücadelesinde başarıya ulaşmasının bazı çevreleri hayal kırıklığına uğrattığına dikkat çekilen programda, organize bir saldırıyla kişi ve kurumların itibarsızlaştırılmaya çalışıldığının altı çizildi.

"DARBEYİ AKLINDAN GEÇİRENE MİLLET DERSİNİ VERİR"

Kaos yaratmak maksadıyla organize olarak bazı adımların atılmaya çalışıldığının vurgulandığı programda, Türk milletinin darbeyi aklından geçirenlere tarihin görüp görebileceği en büyük hezimeti yaşatacağı ifade edildi.

"Memleket Aşkına" yeni bölümüyle SuperHaber YouTube kanalında yanında...

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN!

Mete Yarar ve Nedim Şener siyasette darbe iddialarını konuştu: Bu dönemin kahramanlarına saldırıyorlar ile ilgili etiketler Mete Yarar Nedim Şener Memleket Aşkına Korona
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.