Mete Yarar ve Nedim Şener, Pentagon için hazırlanan raporun kodlarını anlattı: TSK'yı ve muhalefeti dizayn etmek istiyorlar!

İki usta isim, SuperHaber yazarı-Güvenlik Uzmanı Mete Yarar ve Hürriyet yazarı Nedim Şener'in gündeme dair değerlendirmelerde bulunduğu "Memleket Aşkına"nın yeni bölümü SuperHaber Youtube kanalında yayında...

Mete Yarar ve Nedim Şener bu bölümde, ABD'li düşünce kuruluşu Rand Corporation'ın Pentagon için hazırladığı Türkiye raporunu değerlendirdi. Kuruluşun bundan önce hazırladığı raporla 15 Temmuz'a giden yolun taşlarını döşediğini hatırlatan Yarar ve Şener, yeni raporda yer alan TSK ve muhalefet ile ilgili ifadelere dikkat çekti.

"KISA FARLARLA GELİYORLARDI, UZUNLARI YAKTILAR"

ABD'nin Türkiye üzerine kurduğu oyuna dikkat edilmesi gerektiği vurgusunun yapıldığı "Memleket Aşkına"da, "Adamlar kısa farlarla geliyorlardı, uzunları yaktılar. Bizim de hem uzunları hem de sis farlarını yakmamız lazım. Çakala ışık tutalım. İki kavram önemli; hatırlamak ve hazır olmak" ifadeleri kullanıldı.

"Memleket Aşkına"nın yeni bölümüyle SuperHaber YouTube kanalında yanında...

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN!

Mete Yarar ve Nedim Şener, Pentagon için hazırlanan raporun kodlarını anlattı: TSK'yı ve muhalefeti dizayn etmek istiyorlar! ile ilgili etiketler Türkiye TSK ABD SuperHaber YouTube 15 Temmuz Mete Yarar Pentagon Nedim Şener Memleket Aşkına rand corporation
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.