Mete Yarar ve Nedim Şener isyan etti! Sibel Ünli’nin intiharı ile Cemevi’ndeki şehit cenazesi üzerinden kara propaganda

İki usta isim, Hürriyet yazarı Nedim Şener ve SuperHaber yazarı-Güvenlik Uzmanı Mete Yarar ile “Memleket Aşkına” yeni bölümüyle yayında.

“Memleket Aşkına”nın yeni bölümünde Mete Yarar ve Nedim Şener, Sibel Ünli’nin genç yaştaki intiharı ile Cemevi’ndeki şehit cenazesi üzerinden sosyal medyada yürütülen kirli algı operasyonlarını değerlendirdi.

“SOSYAL MEDYA ZALİMLERİ” ve YALANLAR

Gencecik bir kızın intiharının şahısların nefretine alet edilemeyeceğinin altının çizildiği programda, yalanlar üzerinden toplumda yaratılmak istenen infialin, sahte hesapların alevlendirdiği örgütlü bir hareket olduğuna dikkat çekildi.

Benzer şekilde Irak'ta şehit olan Berkay Işık'ın Cemevi’ndeki cenaze törenine katılım konusunda yalanların yayıldığının hatırlatıldığı “Memleket Aşkına”da, bunun toplumu ayrıştırmaya yönelik bir psikolojik harekatın parçası olduğuna değinildi.

“Memleket Aşkına”nın yeni bölümü SuperHaber YouTube kanalında…

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN!

Mete Yarar ve Nedim Şener isyan etti! Sibel Ünli’nin intiharı ile Cemevi’ndeki şehit cenazesi üzerinden kara propaganda ile ilgili etiketler Irak Mete Yarar Nedim Şener Şehit Memleket Aşkına cenaze İntihar Sosyal Medya YouTube SuperHaber berkay ışık cemevi sibel ünli sahte hesap psikolojik
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.