JOE BIDEN VE BESLEME BASIN!

SuperHaber programcısı - Güvenlik Uzmanı Mete Yarar ve Hürriyet yazarı Nedim Şener, SuperHaber YouTube kanalında canlı olarak yayınlanan “Memleket Aşkına”da Joe Biden’ın küstah mesajları ile bu açıklamaların Türkiye’deki yansımalarını konuştu…

Türkiye’nin sıcak gündemi Mete Yarar ve Nedim Şener ile “Memleket Aşkına”da konuşuldu…

İki usta isim SuperHaber programcısı - Güvenlik Uzmanı Mete Yarar ile Hürriyet Gazetesi yazarı Nedim Şener, SuperHaber YouTube kanalında canlı olarak yayınlanan “Memleket Aşkına” programında, ABD’de Trump’ın karşısına başkan adayı olarak çıkan Joe Biden’ın Türkiye’ye yönelik skandal açıklamalarını masaya yatırdı. 

Bu açıklamaların yapıldığı tarihten 8 ay sonra Türkiye’de gündeme gelmesi ve ‘AK Parti’nin işine yarar’ şeklindeki yorumları değerlendiren ikili, bu tarzda bir yaklaşımın meselenin özünü kaçırmak olduğunu ifade etti. 

Yarar ve Şener, görüntülerin 8 ay sonra Türkiye gündemine gelmesini öne çıkaranların kimler olduğuna dikkat çekerek, ‘besleme basın’ vurgusu yaptı…

Yarar ve Şener ile “Memleket Aşkına”anın tamamını SuperHaber YouTube kanalında izleyebilirsiniz…

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN!

JOE BIDEN VE BESLEME BASIN! ile ilgili etiketler Mete Yarar Nedim Şener Doğu Akdeniz Joe Biden

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.