Mete Yarar ve Nedim Şener 'Harbi Konuşmalar'da

SuperHaber programcıları Mete Yarar ve Nedim Şener, 15 Temmuz Derneği' YouTube kanalında "Hafızanda ne var? Harbi Konuşmalar' programının konuğu olacak. 15 Temmuz Derneği Danışma Kurulu Başkanı Prof. Dr. Ali Köse'nin moderatörlüğünde gerçekleştirilecek programda Türkiye'nin FETÖ ve terörle mücadelede kaydettiği aşama, bunun bölgesel etkilerini değerlendirecek.

15 Temmuz Derneği YouTube kanalının Marmara Üniversitesi ile birlikte düzenlediği "HAFIZANDA NE VAR?-HARBİ KONUŞMALAR" programı devam ediyor.

Programın Ekim ayı konukları SuperHaber programcıları Güvenlik Politikaları Uzmanı
Mete Yarar ve Gazeteci-Yazar Nedim Şener.

Mete Yarar ve Nedim Şener 'Harbi Konuşmalar'da

Moderatörlüğünü Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekanı ve 15 Temmuz
Derneği Danışma Kurulu Başkanı Prof. Dr. Ali Köse’nin yaptığı programda Mete
Yarar ve Nedim Şener’in 15 Temmuz tanıklıkları, FETÖ ile mücadelede gelinen nokta,
Türkiye’nin terörle mücadelede kaydettiği aşama ve bu aşamanın bölgesel etkileri
masaya yatırılacak.

"HAFIZANDA NE VAR? HARBİ KONUŞMALAR" 23 Ekim Cuma akşamı 15 Temmuz Derneği YouTube kanalından SAAT: 18.30'da canlı yayınlanacak.

 

GÜNÜN VİDEOSU

Bomba CHP-DEM Parti işbirliği itirafı: Kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler!

CHP'nin ittifak ortağı DEM Parti'nin Zeytinburnu'nda CHP listelerinden seçime giren Meclis Üyesi, DEM'li adayları tanıtarak ittifaka ilişkin itiraflarda bulundu. DEM Partililerin "Zeytinburnu'nda belediye başkan adayları çıkarmadık çünkü kazanamayacaktık. Bizim kazancımız olan Meclis üyelerimizi CHP listesinden aday gösterdik. Bunlar kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler" sözleri gündeme bomba gibi düştü.