Mete Yarar: Türkiye, teknolojik anlamda çok büyük devrim yaşıyor

SuperHaber programcısı Mete Yarar, IDEF 2021’deki izlenimlerini aktardı. Yarar, "Birçok yabancı, Türk savunma sanayisinin ürün yelpazesini görmek için buraya gelmiş olmaları bile beni çok mutlu etti" ifadelerini kullandı.

SuperHaber programcısı ve güvenlik uzmanı Mete Yarar, SuperHaber programcısı Nedim Şener ile birlikte gündeme dair yorumlarda bulunduğu 'Memleket Aşkına' programında savunma sanayii fuarı IDEF 2021’deki izlenimlerini aktardı. Türkiye'nin teknolojik anlamda devrim yaşadığının altını çizen Yarar, "Birçok yabancı, Türk savunma sanayisinin ürün yelpazesini görmek için buraya gelmiş olmaları bile beni çok mutlu etti" dedi.

SuperHaber YouTube kanalında açıklamalar yapan Mete Yarar konuyla ilgili şunları söyledi:

"Afganistan'da gördük, ülkelerini yönetemeyenler, savunma sanayini geliştirmeyenler emperyal ülkeler geldiğinde ne yaptığını görüyoruz. Yeterlilik oranında yazılım şirketleri ve diğerlerine baktığında Türkiye teknolojik anlamda büyük bir devrim yaşıyor. Bunu Avrupalı şirketler konuşuyor. Hatırlar mısın bilmiyorum; Türk şirketleri yurt dışındaki fuarlara gidip oradan esinlenmeye çalışırlardı. Ben burada şunu gördüm: Birçok yabancı, Türk savunma sanayisinin ürün yelpazesini görmek için buraya gelmiş olmaları bile beni çok mutlu etti."

Mete Yarar: Türkiye, teknolojik anlamda çok büyük devrim yaşıyor ile ilgili etiketler Mete Yarar Memleket Aşkına idef 2021 savunma sanayii

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.