Mete Yarar: Korona süreci sadece sağlık sistemini değil, bazılarının insanlığını da test ediyor

SuperHaber yazarı - Güvenlik Uzmanı Mete Yarar, SuperHaber Instagram hesabındaki canlı yayında, SuperHaber YouTube Koordinatörü Barış Özkan'ın gündeme dair sorularını yanıtladı...

SuperHaber, Instagram hesabı üzerinden canlı yayınlara devam ediyor. Son olarak SuperHaber yazarı ve Güvenlik Uzmanı Mete Yarar, Korona günlerinde Türkiye'de yaşananlar, Libya'daki son durum ve Afrin'de terör saldırısına ilişkin değerlendirmelerini SuperHaber takipçileriyle paylaştı.

"1 MİLYON KİŞİLİK BİR SUÇ ÖRGÜTÜ MÜ BU?"

Korona ile mücadelede açıklanan verileri çarpıtanların varlığına dikkat çekilen yayında Mete Yarar, "1 milyon civarı sağlık çalışanı var ve siyaset yapmak adına söyledikleriniz onları da lekeliyor. Ne demek yani, 1 milyon kişilik bir suç örgütü mü burası?" ifadelerini kullandı.

"BUGÜN YÜZLEŞMEYEN, GEÇMİŞLE YÜZLEŞEMEZ"

24 Nisan 1915 olaylarının yıldönümünde Ermeni diasporasının sözde soykırım iddialarına sahip çıkan HDP ve CHP'li Sezgin Tanrıkulu'na da dikkat çekilen yayında Yarar, "Bugün PKK'ya terör örgütü diyemeyenler, geçmişin muhasebesini nasıl vicdanlı olarak yapacak? Bir basın gidin be kardeşim" diyerek tepki gösterdi.

Mete Yarar'ın açıklamalarının tamamı SuperHaber YouTube kanalında yayında...

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN!

Mete Yarar: Korona süreci sadece sağlık sistemini değil, bazılarının insanlığını da test ediyor ile ilgili etiketler Mete Yarar Afrin Libya Korona Barış Özkan
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.