Mete Yarar: İşaretler görülüyor. Dünyanın çok daha büyük sorunları olacak!

SuperHaber programcısı - Güvenlik Uzmanı Mete Yarar ve SuperHaber yazarı Ceyhun Bozkurt, gündemi değerlendirmek üzere bir araya geldi...

SuperHaber YouTube kanalında buluşan Mete Yarar ve Ceyhun Bozkurt, Korona salgını sonrasında dünyanın nelerle karşı karşıya kalacağını, hangi ekonomik ve politik gelişmelere tanıklık edilebileceğini konuştu.

"BU İŞ 5-10 YIL SÜRECEK"

Salgın sonrasında ticaret savaşlarının gündeme gelebileceğini belirten Mete Yarar, "Bu mesele 5-10 yıl sürecektir. Politik değişimler yaşanabilir. Daha radikal görüşlerin yükselişe geçeceği bir dönem yaşanacaktır" ifadelerini kullandı.

"GIDA VE SU ULUSAL GÜVENLİK MESELESİ OLACAKTIR"

Halihazırda bir dünya savaşının yaşandığına dikkat çeken Ceyhun Bozkurt ise, "Gıda ve su da ulusal güvenlik konuları haline gelecek. Medikal güvenlik öne çıkacak ve savaşın boyutları değişecek" dedi.

İkili programda yeni bir projenin de müjdesini verdiler.

Mete Yarar ve Ceyhun Bozkurt'un değerlendirmeleri SuperHaber YouTube kanalında yayında...

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN!

 

Mete Yarar: İşaretler görülüyor. Dünyanın çok daha büyük sorunları olacak! ile ilgili etiketler SuperHaber Mete Yarar Ceyhun Bozkurt YouTube Korona salgın Virüs Gıda ekonomik ticaret savaşları politik ulusal güvenlik
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.