Mete Yarar: Anadolu Ajansı'ndan özür dilemeli!

CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, seçim sonrası canlı yayında açıklamalarda bulundu. İnce'nin açıklamalarını değerlendiren Mete Yarar ise CHP'nin cumhurbaşkanı adayına önemli bir çağrıda bulundu

CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı olan Muharrem İnce, 24 Haziran seçim sonuçlarına ilişkin açıklama yaptı.

İnce, "Eldeki tutanaklarda yenilmişseniz yenilmişsinizdir. 'Bunu kabul etmiyorum, sokaklara çıkalım' bu demokrasi değil ki. Açık ara bir durum var, bu demokrasiye saygısızlıktır. Ben o noktada değilim. Galip gelmiştir, yapılacak bir şey yoktur. Galip geldiğinde kutlayamıyorsan yarışa girmeyeceksin" dedi.

METE YARAR'DAN İNCE'YE: ANADOLU AJANSI'NDAN ÖZÜR DİLE!

SuperHaber yazarı, ünlü güvenlik uzmanı Mete Yarar ise sosyal medyadan İnce'nin açıklamalarını değerlendirdiği bir mesaj paylaştı.

CHP'nin cumhurbaşkanı adayına çağrı yapan Mete Yarar; "Sayın Muharrem İnce'nin yapması gereken bir konu daha var. O da Anadolu Ajansı'ndan bir özür dilemek. Sonuçta aynı yere herkes geldi. 'Islak imzalarda bir oynama yok' dedi. O zaman manipülasyon da yok demektir." ifadelerini kullandı.

Mete Yarar: Anadolu Ajansı'ndan özür dilemeli!

 

 

 

 

 

Mete Yarar: Anadolu Ajansı'ndan özür dilemeli! ile ilgili etiketler Mete Yarar Anadolu Ajansı
GÜNÜN VİDEOSU

Hükümet, kamuda tasarruf tedbirlerinin ilk adımını attı! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler

Kamuda tasarrufun ilk adımı atıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında katıldığı programlara, makam aracı yoğunluğunun önüne geçmek için otobüsle gitti.