Mete Kalkavan Beşiktaş - Trabzonspor maçına damga vurdu!

Beşiktaş Trabzonspor maçında Mete Kalkavan'ın verdiği ve vermediği pozisyonlar çok tartışılacak. Kalkavan bir pozisyonda Quaresma'ya kırmızı kartı böyle atladı!

Spor Toto Süper Lig'in 10. haftasında Beşiktaş Vodafone Arena'da Trabzonspor'u konuk ederken Hakem Mete Kalkavan verdiği ve vermediği pozisyonlarla çok tartışılacak kararlara imza attı.

62. dakikada yaşanan bir pozisyonda Quaresma, Trabzonspor'un golünü atan Yusuf Erdoğan'a tabanla girerken Hakem Kalkavan pozisyonu sarı kartla geçiştirdi. Pozisyonun ardından Yusuf oyundan çıkma zorunda kaldı. Genç oyuncunun bacağında çatlak şüphesi olduğu ve röntgeni çekileceği öğrenildi.

Kalkavan'ın ayrıca Trabzonspor lehine vermediği penaltılar da çok konuşulacak cinstendi.

Mete Kalkavan Beşiktaş - Trabzonspor maçına damga vurdu! ile ilgili etiketler Mete Kalkavan Beşiktaş Trabzonspor Quaresma Yusuf Erdogan
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.