Mete Gazoz altın aldı, Bilal Erdoğan gündem oldu!

Milli okçumuz Mete Gazoz'un Tokyo Olimpiyatları'nda elde ettiği büyük başarı Türkiye'yi sevince boğdu! Mete Gazoz'un altın madalya kazanması üzerine Etnospor Okçuluk Federasyonu Başkanı Bilal Erdoğan da sosyal medyada gündem oldu.

2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları'nda mücadele eden milli okçumuz Mete Gazoz, altın madalya kazandı.

Klasik yay bireysel kategoride mücadele eden Mete Gazoz, İtalyan rakibi Mauro Nespoli'yi 6-4 yendi ve okçulukta olimpiyat tarihimizin ilk madalyasını elde etti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da milli okçumuz Mete Gazoz'u tarihi başarısı nedeniyle ilk kutlayan isim oldu.

BİLAL ERDOĞAN GÜNDEM OLDU!

Diğer yandan, Mete Gazoz'un altın madalyası sosyal medyada da büyük bir coşku fırtınası estirdi. Gazoz'u tebrik eden ve milli gurura ortak olan binlerce mesaj paylaşıldı.

Ayrıca, Twitter'da Mete Gazoz ile birlikte sürpriz bir isim daha gündem oldu.

Etnospor Okçuluk Federasyonu Başkanı Bilal Erdoğan'ın 2018 yılında yaptığı bir açıklama yeniden gündeme geldi.

Mete Gazoz altın aldı, Bilal Erdoğan gündem oldu!

Bilal Erdoğan 3 yıl önce okçuluk sporunun geleceği konusunda yaptığı bir açıklamada "Ümit ediyorum ki 2020'de ilk madalya gelecektir." ifadelerini kullanmıştı.

Bilal Erdoğan'ın bu açıklaması şampiyon sporcu Mete Gazoz ile birlikte ok atarken çekilmiş bir fotoğrafı ile birlikte çok sayıda kişi tarafından paylaşıldı.

Mete Gazoz altın aldı, Bilal Erdoğan gündem oldu! ile ilgili etiketler Bilal Erdoğan Mete Gazoz altın madalya Tokyo Olimpiyatları
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.