Metaverse sanal arsa kapışması: Fenerbahçeli taraftar Trabzonspor'un stadını alıp bayrakla donattı

Metaverse evreninde sanal arsa satışları kapış kapış gidiyor. Dünya genelinde kripto yatırımların devam ettiği Metaverse evreninde ilginç bir olay yaşandı. Metaverse sanal arsa satın alan Fenerbahçeli bir taraftarın yaptığı gün boyu konuşuldu.

Kripto paralarla birlikte başlayan dijital yatırımlar son olarak Metaverse ile devam ediyor. Sanal Evren olarak çevrilen Metaverse'te arsa satışları da dünya genelinde en çok konuşulan konuların başında geliyor. Metaverse platformları aracılığıyla alınan sanal arsalar gün geçtiktçe popülerleşiyor.

FENERBAHÇELİ TARAFTARDAN SANAL MİSİLLEME!

2010-2011 sezonundan bu yana araları bozuk olan Fenerbahçeli ve Trabzonsporlu taraftarlar bu kez sanal evrende mücadeleye başladı.

Fenerbahçeli bir taraftar, Metaverse sanal arsa saışı yapan platformlardan birinden Trabzonspor'un Akyazı Stadyumu'nu aldı. Bununla da kalmayan sarı lacivertli taraftar, aldığı sanal stadı Fenerbahçe bayrakları ile donattı.

Metaverse sanal arsa kapışması: Fenerbahçeli taraftar Trabzonspor'un stadını alıp bayrakla donattı

Şimdi Bordo Mavili cepheden nasıl bir hamle geleceği merak konusu oldu. Metaverse evreninin önümüzdeki dönemde çok değişik proje ve haberlerle gündemi meşgul etmesi bekleniyor.

 

 

Metaverse sanal arsa kapışması: Fenerbahçeli taraftar Trabzonspor'un stadını alıp bayrakla donattı ile ilgili etiketler Bitcoin metaverse sanal arsa metaverse coin
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.