Metaverse oyunları para kazandırır mı? İşte metaverse para kazanma yöntemleri!

Metaverse, son dönemin en popüler konuları arasında yer alıyor. Metaverse ile ilgili çok fazla bilgi akışının olması, bu konuda kafaların karışmasına da sebep oluyor. Metaverse ile ilgili araştırılan en önemli konulardan biri ise, bu platformda nasıl para kazanılacağı. Popüler kripto para kanalı BitBoy Crypto stratejistleri, metaverse ile para kazanmak için milyon dolarlık teknikleri paylaştı. İşte, metaverse ile para kazanmanın yolları! Metaverse oyunları para kazandırır mı? İşte detaylar...

Analistlere göre, metaverse’de arazi satın almak, kullanıcıların tüm bu yolculukta atacakları en önemli ve muhtemelen finansal olarak ödüllendirici adımlardan biri olacak. Örneğin, Sandbox için SAND Kasım ayında %260’tan fazla arttı ve hala tırmanıyor, bu da sanal arazinin doğrudan maliyetiyle ilgili olacak. Analistler ayrıca, burada bir metaverse inşa eden birkaç şirket olduğunu paylaşıyor.

ARAZİ SATIN ALABİLİRSİNİZ

Analistler, kullanıcıların yalnızca arazi satın almalarını veya inşa etmelerini ve takdir etmelerini izlemekle kalmayıp, aynı zamanda araziyi kiralamak veya arazilerini geliştirmek veya bir iş kurmak isteyen platformlara veya diğer kişilere reklam vermek için satın alabileceklerini de paylaşıyor.

TOKEN İNŞA EDEN ŞİRKETLERE YATIRIM YAPILABİLİR

Metaverse ile para kazanmanın başka bir yolu, token inşa eden ve bunlara sahip olan şirketlere yatırım yapmak olabilir. Örneğin, Sandbox için SAND, Axie Infinity için AXS ve Decentraland için MANA var. Analistler bunların yanında, yatırım yapmanın sektöre dahil olmakla aynı anlamada geldiğini vurguluyor:

Geleneksel yatırım yolunu tercih edenler için metaverse odaklı şirketlerin hisse senetleri harika bir seçenek. Microsoft, Nvidia, Amazon, Disney, Unity gibi teknoloji, oyun, e-ticaret ve sosyal medya devleri ve Facebook’tan yakın zamanda yeniden markalaşan Meta, kendi metaverse’lerini geliştirmeye olan ilgilerini ortaya koydu. Ve bu şirketlerin tamamı borsalarda işlem görüyor.

METAVERSE'DE OYUN OYNAYARAK PARA KAZANABİLİRSİNİZ

Analistler son sırada oyna-kazan platformları hakkında bilgi veriyor:

"Buradaki ilke basittir. Oyuncular, oyun içi varlıklarının mülkiyetine ve kontrolüne ve bunları gerçek dünya parasıyla takas etme veya takas etme konusunda tam yetkiye sahiptir."

Stratejistler, Axie Infinity gibi oyun ekonomisi örneklerini de gösteriyor:

"Şimdi, pandemi sırasında binlerce oyuncu oyuna girdi. Dijital evcil hayvanlarını veya Axies’lerini büyüttüler ve ardından çevrimiçi ticaret yaparak gerçek hayatta yaptıkları işten daha fazla para kazandılar."

 KAYNAK: Kriptokoin

 

Metaverse oyunları para kazandırır mı? İşte metaverse para kazanma yöntemleri! ile ilgili etiketler Meta metaverse oyun kripto
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.