Metaverse ETP nedir? Nasıl çalışır?

Metaverse, tüm dijital dünyaların birleştirilmesiyle oluşturulan kolektif bir sanal paylaşım alanına, yani içinde tüm dijital dünyaların bulunduğu kurgusal evrene verilen isimdir. Diğer taraftan Facebook, metaverse işletim sistemi ile alakalı son derece önemli açıklamalara yer veriyor. Metaverse ile ilgili araştırmalar büyük bir heyecanla devam ederken, "Metaverse ETP nedir?" sorusu arama motorlarında araştırılıyor. Ayrıntılar haberimizde...

Uzmanlara göre Metaverse, aslında çok oyunculu ilk video oyunları çıktığından beri, yıllardır hayatımızdaydı. Ancak geçen yıl Facebook’un adını Meta olarak değiştirmesi ve sanal gerçeklik / artırılmış gerçeklik gözlüklerini tanıtmasıyla hızla popülerleşti. Metaverse hakkında pek çok konu büyük bir merakla araştırılıyor. Son dönemlerde ise Metaverse ETP'nin ne olduğu sorugulanıyor. Peki, Metaverse ETP nedir? Detaylar haberimizde... 

Metaverse ETP nedir? Nasıl çalışır?

"SANAL GERÇEKLİK GÖZLÜKLERİ AKILLI TELEFONLARA DÖNÜŞECEK"

Uzmanlara göre Metaverse, aslında çok oyunculu ilk video oyunları çıktığından beri, yıllardır hayatımızdaydı. Ancak geçen yıl Facebook’un adını Meta olarak değiştirmesi ve sanal gerçeklik / artırılmış gerçeklik gözlüklerini tanıtmasıyla hızla popülerleşti.

Sektör temsilcilerinin birçoğu, yakın gelecekte bu gözlüklerin tıpkı akıllı telefonlar gibi sürekli kullanılan ürünlere dönüşeceğini düşünüyor.

Üç boyutlu yazılım programları geliştiren teknoloji girişimi Cesium'un CEO'su Patrick Cozzi, "Giyilebilir, artırılmış gerçeklik cihazları bugünkü akıllı telefonlar kadar yaygın olabilir" diye konuştu.

Cozzi, Facebook'un Oculus oyun kulaklıkları gibi ürünlerin, insanların arkadaşlarıyla iletişim kurmak için gün içinde sürekli kullandığı cep telefonlarının yerine geçtiği bir gelecek öngörüyor.

METAVERSE ETP NEDİR? NASIL ÇALIŞIR?

Platformda “Hizmet Olarak Blockchain” şeklinde açıklanabilecek olan BaaS (Blockchain as a Service) uygulaması kullanılıyor. Metaverse’in BaaS hizmetleri arasında bulut bilişim,tokenization, token ekonomisi ve token listeleme yer alıyor.

Ayrıca ViewFin BaaS, müşterilere hizmet etmek ve işlerini büyütmelerine yardımcı olmak için ileri teknik bilgilerden, hizmetlerden ve eko sistemleri entegre ederek en gelişmiş Blockchain platformlarından yararlanıyor.

Bunların yanında platformun bir de kendi kripto para cüzdanı bulunuyor. Metaverse kripto para cüzdanı ETP, MST, MIT token’larını destekliyor ve Avatar oluşturulmasına izin veriyor.

ETP Nereden Alınır?
Kendisini “Yeni Gerçeklik” olarak tanımlayan Metaverse platformunun token’ı ETP’ye Bitfinex ve RightBTC gibi kripto para borsalarından ulaşabilirsiniz.

 

 

 

Metaverse ETP nedir? Nasıl çalışır? ile ilgili etiketler metaverse EPT
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.