Metalci Cüneyt Çakır, Hırvatları şaşırttı!

İngiltere ile Hırvatistan arasında oynanacak yarı final maçını yönetecek olan Cüneyt Çakır'ın metal müzik dinlemesi ülkede en çok konuşulan konuların başında geliyor. Çakır'ın Türkiye'de yayınlanan TV programındaki rock performansı da ülkede en çok tıklanan videolar arasına girdi.

Dünya Kupası’nda bu gece oynanacak İngiltere-Hırvatistan yarı final maçı öncesinde, karşılaşmanın hakemi takımlar kadar çok konuşulur hale geldi. Hırvatlar, hakem Cüneyt Çakır’ın renkli bir kişilik olduğunu, müzik zevkinin dikkat çekici olduğunu satırlarına taşıyarak bu yönlerini detaylarıyla anlattı.

'IRON MAİDEN-MANOWAR SEVİYOR'

Dev maç öncesinde mücadelenin hakeminin bir heavy metal fanı olduğu, futbolseverlere duyuruldu. Manowar ve Iron Maiden gibi grupların Çakır’ın favori grupları olduğu, deneyimli hakemin çıktığı maçlara, bu sevdiği müzikleri dinleyerek hazırlandığı bildirildi.

'RESİMDEKİ GÖZYAŞLARI COVER’I YAPTI'

Türkiye’de iki yıl önceki yılbaşı gecesinde bir televizyon programına katıldığı belirtilen Cüneyt Çakır’ın, programda bir rock şarkısını seslendirdiği duyuruldu. Ülkenin önde gelen rock vokallerinden Cem Karaca’nın Resimdeki Gözyaşları isimli eserini televizyon ekranlarında milyonlarca kişinin önünde söylediğine dikkat çekilerek, Çakır’ın bu saha dışı performansının görüntüleri, Hırvat okurlarla paylaşıldı, büyük ilgi topladı.

'BİR HAKEM BAĞIRINCA BÖYLE OLUYORMUŞ'

Skorer'in haberine göre,Hırvatistan’da günün konusu haline gelen Cüneyt Çakır’ın rockçı kimliği ve sahne performansıyla ilgili farklı internet sitelerinde değişik yorumlar da dikkat çekti. ‘Hırvatistan maçının hakemi metalci çıktı’ başlıklarının yanı sıra ‘Heavy Metal seviyor… Bir hakem bağırdığında böyle oluyormuş’ şeklindeki ifadeler de dikkat çekti.

Metalci Cüneyt Çakır, Hırvatları şaşırttı! ile ilgili etiketler Cüneyt Çakır Hırvatistan metal
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.